Πολιτική επιστροφών

Το Stathatos Athletics σας προσφέρει Δωρεάν αλλαγή και δωρεάν επιστροφή χρημάτων!

H πολιτική επιστροφών της e-stathatos.gr είναι να δέχεται πίσω κάθε προϊόν μέσα σε 15 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα της παράδοσής του (όπως αποδεικνύεται από το έγγραφο φορτωτικής της Γενικής Ταχυδρομικής ή όποιου μεταφορέα χρησιμοποιήθηκε).

Η e-stathatos.gr αποδέχεται την ευθύνη για αποστολή λανθασμένου ή γενικότερα ελαττωματικού προϊόντος.

Μπορείτε να μας καλέσετε στο 210-5760938 και να μας κάνετε γνωστό αν θέλετε να αντικαταστήσετε κάποιο προϊόν ή να μας ενημερώσετε για τυχόν παράπονα σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Η e-stathatos.gr θέλοντας να εξασφαλίσει την ομαλή και σίγουρη αγορά ενός προϊόντος από τον αγοραστή, δίνει τη δυνατότητα επιστροφής και αντικατάστασής του από άλλο ή από το ίδιο σε διαφορετικό μέγεθος, εάν είναι διαθέσιμο

Το αίτημα για αντικατάσταση ενός προϊόντος θα πρέπει να γίνει τηλεφωνικά στο (210-5760938) ή μέσω mail (info@e-stathatos.gr).

Υστερα από συννενόηση με τον αρμόδιο θα μπορέσει να ακολουθήσει η διαδικασία αλλαγής.

Για την αποστολή του προιόντος θα πρέπει να χρησιμοποιήσεται την εταιρία Γενική Ταχυδρομική και τα στοιχεία αποστολής είναι Σταθάτος αθλητικά,οδός Σικάγου 14, Περιστέρι, τηλ. 210-5760938.
Η αλλαγή-αντικατάσταση του προιόντος γίνεται εντελώς δωρεάν. Η αντικατάσταση του προϊόντος θα γίνεται δεκτή μόνο στην περίπτωση που αυτό είναι στην αρχική-εργοστασιακή* του κατάσταση μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Απ. Λιανικής κ.ο.κ)

– Σε περιπτώση επιστροφής χρημάτων θα πιστωθεί όλο το ποσό εντός 2 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προιόντος στις αποθήκες μας. Η επιστροφή χρημάτων θα γίνεται δεκτή μόνο στην περίπτωση που αυτό είναι στην αρχική-εργοστασιακή* του κατάσταση μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Απ. Λιανικής κ.ο.κ)

– Όλες οι αλλαγές και οι επιστροφές χρημάτων γίνονται στις τρέχουσες τιμές των προϊόντων.
_________________________________________________________________
Προυποθέσεις για αλλαγή ή επιστροφή προιόντος:
* Το προιόν είναι σε άριστη κατάσταση, όπως παραδόθηκε.(μαζί με το κουτί και τα καρτελάκια, χωρίς λερώματα,)

* Το προϊόν δεν έχει “προσωποποιηθεί” (δεν έχει τυπωθεί κάποιο όνομα ή/και αριθμός, δεν έχουν τοποθετηθεί σηματάκια, κλπ.)

 

Αν το προϊόν τηρεί τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε ελεύθερα να το απoστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.