Η Εταιρεία

Η εταιρεία Σταθάτος answer δραστηροποιείται στον χώρο των αθλητικών ειδών από το 1971. Όλα ξεκίνησαν κάπου στο 60 όπου η Φωτεινή και Φώτης Σταθάτος άνοιξαν μαγαζί με πολίτικα παπούτσια στον Αγ. Ιερόθεο Περιστερίου το διαχρονικό υποδήματα Σταθάτος μαζί με το εργοστάσιο παραγωγής γυναικείων υποδημάτων. Με την πάροδο του χρόνου τα αθλητικά είδη άρχιζαν να ανθίζουν. Ακολουθούμενη της εξελίξεις η οικογένεια Σταθάτου το 1971 δημιουργήθηκε το “Σταθάτος Σπορ” σε ιδιόκτητο χώρο 400τ.μ  με τα κορυφαία brand της εποχής (Converse, adidas, Nike, Pony, Asics Tiger, Fila, Reebok, Joma). Αποτελούμε το γηραιότερο μαγαζί του Περιστερίου αλλά και των Δυτικών Προαστίων!

Το 2005 προχωρήσαμε στην δημιουργία ενός πιο κεντρικού μαγαζιού στο Περιστέρι 140μ μακριά από τον πεζόδρομο με 300τμ 3όροφο κατάστημα!!

Πρώτη αρχή μας η άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη και η διάθεση προϊόντων σε μεγάλη ποικιλία αλλά και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.Γεγονός που έκανε τον κόσμο να ξεχωρίσει ανάμεσα στις πολλές επιλογές που υπήρχαν σe εκείνα τα χρόνια και να μας αναδείξει μέχρι και σε αυτούς τους καιρούς. Η ανάγκη άψογης εξυπηρέτησης των πελατών μας προδιαθέτει που κατοικούν μακριά μας, η επί 24ώρου βάσης εξυπηρέτηση και η παροχή προϊόντων σε άτομα που μας γνώρισαν από στόμα σε στόμα μας οδήγησε στην δημιουργία του e-stathatos.gr.

Στο e-stathatos.gr θα πλοηγηθείτε μέσα στην μεγάλη ποικιλία υποδημάτων,ρούχων, αξεσουάρ και οργάνων γυμναστικής. Ναι!

Ότι αφορά τον αθλητισμό,προσφέρεται στα καταστήματα μας αποδεδειγμένα στις κορυφαίες τιμές της αγοράς. Online προσφορές, διαγωνισμοί, δυνατότητα id είναι γνωρίσματα που μας δώσανε το χώρο να αναπτυχθούμε και στο internet και να καλύψουμε το Πανελλήνιο κενό σε διάθεση αθλητικών προϊόντων.

Μετά και την δημιουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος συνεχίζουμε με δημιουργία και άλλων καταστημάτων.

Ευχαριστούμε για την πολυετή στήριξη στα καταστήματα μας.

Με εκτίμηση,
Οικογένεια Σταθάτου